• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nike Air Max Plus Schoenen

Offline
#1 dorento
Het donkerdere bruin vindt ook zijn weg naar de suède spatborden en hiel, gevolgd door de tong. Een contrasterend oranje omlijnt de witte Swoosh-stukken aan de zijkanten, waardoor een kleurenschema ontstaat dat doet denken aan de oranje-op-bruine schoenendozen die Nike in het verleden had gebruikt. [Only registered and activated users can see links Click here to register] De citrustint kleurt de oogjes, de onderkant van de tong en de binnenkant van de Air unit verder. Om de herdenkingsstijl compleet te maken, zijn de kenmerkende gouden Swoosh-kanten dubrae en inlegzolen van het merk op het paar te zien.

[Only registered and activated users can see links Click here to register]

Met december voor de deur, zullen de bijbehorende releases hun weg vinden naar veel retailers en Nike-winkels over de hele wereld. In een tijd van fervent winkelen voor de feestdagen, zal het merk Beaverton ons niet helemaal laten rusten met een reeks sterke iteraties op enkele van hun meest opvallende silhouetten, die nu de [Only registered and activated users can see links Click here to register] updaten. Het Britse modehoofdstuk - en het ontluikende Amerikaanse model - zal hetzelfde iconische "Greedy" -motief krijgen als op de AM95 die dezelfde naamgenoot draagt.

De [Only registered and activated users can see links Click here to register] komt rockin' een schone en frisse witte, zwarte en volt colorway. Het eerste dat opvalt, is de onderscheidende en zeer ondersteunende zool die toevallig overal is uitgerust met Air pods. Het bovenste deel van de schoen wordt geleverd met een combinatie van textiel en rubber, samen met een gepatenteerde teenbeschermer, allemaal in het wit. Zwarte voering en stiksels samen met de volt-hits op de buitenzool en branding helpen zeker om het uiterlijk van de overwegend geheel witte schoen te compenseren.

Hoewel dit Nike Air Max-model nog in de Verenigde Staten moet aankomen, blijven de kleurstellingen en releases naar het buitenland komen. De [Only registered and activated users can see links Click here to register] komt in nog twee kleurstellingen, genaamd "Paradise" en "Sunburn". Laten we eens wat beter kijken om u te helpen beslissen welk paar u het leukst vindt. Beide kleurstellingen van de Nike Air Max Plus zullen een overwegend wit bovenwerk dragen. Het grote verschil ligt in de slagen die de schoen helpen compenseren. Je zou ofwel de "Sunburn" -versie kunnen kopen die wordt geleverd met rode en oranje tinten die te zien zijn op de Air Max-eenheid, tussenzool en het grootste deel van het bovenwerk. Of je kunt ervoor kiezen om te gaan met de veel meer 'verfrissende' kleurnamen 'Paradise', waarin het wordt geleverd met lichtblauw en geel in dezelfde respectieve gebieden.

Nike's aankomende "First Use"-pakket viert de 50e verjaardag van een van de meest iconische logo's in de geschiedenis: de Swoosh. [Only registered and activated users can see links Click here to register] Met de meeste stijlen in het pakket die verwijzen naar de datum van 18 juni 1971, heeft de aankomende Nike Air Max Plus van de collectie een kleurenschema dat ook naar het verleden lijkt te verwijzen. Het bovenwerk van neopreen is getint in een zacht beige dat een minder verzadigde variant is van het bruin dat is aangebracht op de golvende TPU-overlays.

[Only registered and activated users can see links Click here to register]
Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)