• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Adidas Yung-1 Rea Online

Offline
#1 dorento
adidas klumpiga och prickiga [Only registered and activated users can see links Click here to register] silhuett blir snabbt en av märkets mest älskade sneakers, eftersom den fortsätter att översvämma gatorna i ett antal ljusa och färgglada variationer som passar perfekt med dagens trender. Dess internationella popularitet har lett till ett antal samarbeten med väl respekterade återförsäljare från hela världen och har återigen föreställt sig de många alternativen för färgblockering genom deras egna objektiv.

[Only registered and activated users can see links Click here to register]

Inte bara påminner [Only registered and activated users can see links Click here to register] silhuett Three Stripes-fans från 90-talet baserat på dess form, men färgscheman inkluderar ofta retroinspirerade kombinationer av nyanser. Nästa upp för att flagga den vintage-estetiken är den 96 du ser här som kombinerar både en kunglig och marinblå nyans med en elektrisk lila som kontrasteras av vita blixtar genom flera element i dess övre. Utöver sin estetiska utsträckning utrustar Yung 96 komforten hela dagen tack vare sin vadderade sulaenhet och Torsion X-bar som också går tillbaka till de tyska märkenas prestationsinriktade början.

adidas helt nya Yung-96-silhuett är den perfekta modellen för Three Stripes-fans som inte helt har förbundit sig till det trendiga tjocka sneakerutseendet. [Only registered and activated users can see links Click here to register] Medan den fortfarande har en "pappasko" -stämning, är dess övergripande uppbyggnad lite snyggare än modeller som Yung-1 eller adidas Yeezy 500. Senare denna månad släpper Trefoil-märket en tredelad uppsättning 96-tal som kommer utsmyckade i främst höstfärdiga färgscheman, var och en uppmanar till en ljusblixt av färg som sin fokuspunkt.

"Orca" -färgen på denna nya silhuett har ett slående svartvitt utseende. Ungefär hälften av den övre delen - tungan, halsen, hälen, toebox och lateral / medial mittfot - är klädd i en mörkgrå svart, medan en elegant vit skinnskydd och mittfotpaneler ger en skarp kontrast. [Only registered and activated users can see links Click here to register] Blå juvelerade logotyper på tungan och hälen ger branding, och den tvåfärgade överdelen sitter ovanpå en benvit mellansula / yttersula som erbjuder slående detaljer och kompletterar skoens utseende.

[Only registered and activated users can see links Click here to register] Med titeln "Atmosphere" är skon inspirerad av en anständig genom jordens atmosfär och stratosfär och har en kombination av grått, silver och två olika nyanser av blått - ljus och kungligt - på den slående panelerade överdelen. END-logotypen ersätter den vanliga trefoil-grafiken på vänster skoens tunga, medan en enkel vit mellansula och svart / grå yttersula säkerställer att all uppmärksamhet fokuseras på den färgglada överdelen.

[Only registered and activated users can see links Click here to register]
Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)